http://www.badminton.nl


Archief

Contact

Doorsturen


6 september 2012

Carlton trotse nieuwe sponsor Eredivisie

Carlton is de nieuwe sponsor van de Eredivisie. Het bestuur van Badminton Nederland en de directie Europa van Dunlop Slazenger International, de fabrikant en distributeur van het badmintonmerk Carlton in Nederland, hebben dinsdagavond tijdens de presentatie van het nieuwe Eredivisieseizoen een contract getekend over sponsoring van diverse wedstrijdonderdelen van Badminton Nederland. Lees verder.

Uitdagende clinics op Yonex Dutch Open


Van 9 tot en met 14 oktober 2012 vindt de 64ste editie van de Yonex Dutch Open in Almere plaats. Het is tijdens het toernooi op zaterdag 13 en zondag 14 oktober weer mogelijk om onder leiding van een Nederlandse topspeler of trainer een clinic te volgen. Inschrijven kan tot 1 oktober 2012. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Vergoeding VOG voor vrijwilligers in de sport


Het is moeilijk om seksuele intimidatie binnen uw sportvereniging te voorkomen, maar er is wel een aantal maatregelen die u kunt nemen. Het vragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een daarvan. Dankzij de subsidiemaatregel van het ministerie van Veiligheid en Justitie is het in 2012 mogelijk om de kosten van VOG’s vergoed te krijgen.
Hier vind u alle informatie voor het aanvragen van een VOG.

Spetterende Kick Off Carlton Eredivisie

  

Een flitsende trailer, een trotse nieuwe sponsor en veel stralende gezichten tijdens de presentaties van de tien eredivisieclubs. De officiële Kick Off van het Eredivisieseizoen 2012-2013 was een groot succes. Maurice Breuer, trainer van Victoria, noemde het zelfs een ‘perfecte avond’. Klik hier voor een verslag en hier voor de Carlton Eredivisie-trailer. 

Postbus 2070
3430 CJ Nieuwegein
Gelderlandhaven 5
Nieuwegein
t (030) 60 84 150
www.badminton.nl