http://www.badminton.nl


Archief

Contact

Doorsturen


20 september 2012

Officiële mededeling 

Wijzigingen in de officiële spelregels
 
Het bondsbestuur heeft op 20 augustus 2012 de volgende wijzigingen in de officiële spelregels vastgesteld. De volgende wijzigingen zijn t.o.v. vorige versie doorgevoerd:

  1. Experiment nethoogte van 1.40 naar 1.55 m bij rollers in het Aangepast Badminton.
  2. Een nadere omschrijving van wat passende kleding is voor coaches.
Ad. 1 Experiment nethoogte Aangepast Badminton (rollers)
De BWF heeft besloten dat tot de WK in 2013 geëxperimenteerd wordt met een aangepaste nethoogte bij de rollers. De nethoogte gaat van 1.40 meter naar 1.55 meter, zoals bij de staanders al gebruikelijk was. Omdat het een experiment betreft is dit opgenomen in hoofdstuk 9 ‘Spelregelexperimenten’ van de officiële spelregels.
 
Ad. 2 Passende kleding voor coaches
In navolging van de BWF-regels hieromtrent is in de officiële spelregels in hoofdstuk 8.2.2 artikel 2.1 3 nader te omschreven wat met passende kleding en niet passende kleding voor coaches wordt bedoeld. In hoofdstuk 8.2.3 artikel 3.2.1. is opgenomen dat een scheidsrechter een coach een waarschuwing kan geven indien deze niet passend gekleed is.
 
Uitvoeringsregeling Aanduiding Teams
Tijdens de Jaarvergadering van 23 juni 2012 zijn diverse Reglementen aangepast waardoor het mogelijk is om de naam van een sponsor toe te voegen aan een team. Hiertoe is de Uitvoeringsregel Aanduiding Teams opgesteld. Deze is door het bondsbestuur op 15 september 2012 goedgekeurd.

Rectificatie officiële mededeling


De volgende verenigingen hebben zich in de afgelopen periode aangemeld als lid van Badminton Nederland: BV Dwingeloo (011034 ), regio Noord, BC Oldemarkt (011035), regio Noord. Deze verenigingen zijn ingedeeld bij regio Noord en niet bij regio Oost zoals gepubliceerd op 30 augustus jl.

Vergoeding VOG voor vrijwilligers in de sport


Seksuele Intimidatie, iedere sportvereniging kan er ooit mee te maken krijgen. Het is niet altijd mogelijk om dit voor 100% te voorkomen, maar er is wel een aantal maatregelen die u als sportvereniging kunt nemen om de kans op ongewenst gedrag binnen uw vereniging te verkleinen. Lees verder.

Masterclass Free Publicity bij YDO 2012


Hoe komt u met uw vereniging in de krant?
Free Publicity, wat is dat eigenlijk? Is Free Publicity gratis? Wat zijn de grootste misverstanden en wat levert Free Publicity u als vereniging op? Hoe krijgt u uw eigen club in de kranten? Jerry Helmers, vanuit zijn eigen mediabedrijf deskundig op het gebied van Free Publicity, legt ons in één bijeenkomst uit hoe we (meer) media-aandacht bereiken. lees verder.

Postbus 2070
3430 CJ Nieuwegein
Gelderlandhaven 5
Nieuwegein
t (030) 60 84 150
www.badminton.nl